inte nytt fra denne fronten

Her går det med det samme, utviding av veien 24. Dette krever en masse jord fra jordene omkring og lastebilene kommer og går, og legger en masse støv etter seg . Allt blir skittent også lungene. Har en pustevanskeligheter burde man helst holde seg innadørs, noe jeg har gjort mye, men av og til  må en komme seg vekk og se andre. Jeg har vært litt omkring i bilen, jeg lukker alle vinduene og kjører  til venner og kjente. Det er ikke bare i vår landsby  veivesenet henter jord, så fortiden møter en store lastebiler på smale bygdeveier, som tar lite hensyn til andre trafikk - kanter.

Akkurat nå er det ingen trafikk i vår landsby, så jeg har tenkt at jeg må begynne å gå turer igjen. Men så oppstod et nytt problem, vannmangel. Patch er jo manisk når det gjelder vann, så akkurat nå må en løse det problemet. Hun har vanskelig med å forstå problemet så hun tror at pumpen er i ustand, men det er brudd på vannledningen som forårsaker problemet. Jeg fikk henne til å gå å se, og heldigvis var de igang med å reparere. Fred for en stakkars stund. Jo, lenger en bor i dette landet, jo mindre forstår en. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
02.09 | 22:36

Stå på Øyvind......håper huset blir flott når dere blir ferdig.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE