Mine daglige gjøremål

Monsuntid

Det har vært lite for meg å gjøre i denne tiden. Det meste har handlet om kyrne og deres velbehag. Patch ønsker jo mye å være nr.1 i allt hun gjør og da går det overstyr for henne. Hun påtar seg for mange arbeidsopgaver på engang og ofte blir prosjektene hennes ikke fullført, og så baller det på seg med ugjort arbeid. Hun et arbeidsjern, men har ikke forstått at hun blir eldre og kan ikke arbeide som før.

Den lille traktoren har også vært til reparasjon lang tid og det har selvfølgelig gjort hennes arbeid mye tyngre. Nå må hun bruke en trillebår for å hente graset til kyrne. Hun dyrker gras på et stykke land som tilhører moren, en kilometer fra der fjøset er, først slår hun med hånd og deretter må hun frakte til  kyrne. Dette tar lang tid, nesten hele morgenen, deretter kommer hun hjem for å lage mat til moren og meg. Så er hun igjen på farten med å plante et eller annet. Kjøper jord for nyplanting og så forlater hun det prosjektet og begynner på noe nytt. Det er vanskelig for meg bare å følge med hva hun setter igang. Ofte blir det hel stopp på arbeidet på grunn av regnet og da er det froskejakt og hente fisk på rismarkene. En evig rundgang.

Jeg måtte slutte med svømmingen for en stund. Jeg fikk  influensa og mistet hørselen. Har vært på sykehuset og de gav meg noe medisin som skulle bringe hørselen tilbake.  Idag kan jeg merke en forbedring og på mandag tar jeg til med svømmingen igjen. Jeg trenger mosjonen og økning av lungekapasiten. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE