Hjemmesittende

Fremdeles jordforflytting

Fremdeles kjøre det lastebiler med jord, heldigvis er det færre. Men luftforurensingen er blitt litt bedre. Patch vanner veien slik at ikke allt støvet hvirvler innover oss. Men det er vannmangel i landsbyen og det er bare tidsspørsmål når vannigen tar slutt. 

Kua har kalvet til stor glede for Patch, desverre var det en okse. Her  er hunkjønn bedre verdi enn hankjønn, det gjelder både dyr og mennesker, så en liten skuffelse var det. Men glede over fødselen var det uansett. 

Jeg har også fått årsvisa uten vanskeligheter. Jeg har inntrykk at de kontrollere visasøkende bedre idag enn før, så for meg tok det lengre tid, grunnnet bokstaven Ø i passet. Men etter en stund godtok min forklaring og passet ble levert tilbake. Det nye for meg var at Patch måtte bekrefte at jeg bor hos henne enda. Hun måtte vise frem sitt ID kort og bostedadressebok. Det var litt anderledes rutine enn sist, men har en papirene i orden gir de årsvisa.

Martin var sjåfør, så jeg slapp å kjøre. Vi gjorde turen til grensen som en adspredelse fra det daglige.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE