Fredag den 6/8 - 99

Santiago

Etter en bedre frokost gikk jeg til resepsjonen for å få turistinformasjon. Samtlige anbefalte *Santa Lucia hill* Nærmest et fyrtårn, hvor en får god oversikt over Santiago og hvor vi ser Andesfjellene i øst. Stedet var pakket av turister og blant annet et brudefølge. Kameraene klikket omkring meg og også jeg ble ivrig .

Mange benker omkring til å kose seg på og spise medbrakt. Jeg kom i snakk med en flott dame som var i brudefølge og hun inviterte meg å delta senere på kvelden på festen. Vi fant ut at jeg ikke bodde så langt derifra, så jeg sa ja.

Tok heisen  ned og vandringen rundt i byen startet. Den indre kjerne av byen er fullt  av gamle bygninger fra helt tilbake fra spansketiden den eldste bygningen jeg så var fra år 1541. En studie i spansk arkitektur. Byen er bygget som et sjakkbrett, rette gater øst/vest og nord/sør rettning.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE