Santiago

Det som først slo meg i Santiago var en masse surring i et fremmed språk. Har du noengang lyttet til bier vil du forstå det. Ukjent språk og masse snakking. De dagen  forstod jeg hvordan innvandrere har det når de kommer til Norge. Jeg var pengelens og jeg måtte finne en ATM,ikke så lett, men da jeg omsider fant en hadde jeg store vanskeligheter med å finne de rette knappene.  Litt frem og tilbake og med hjelp fikk jeg ut penger. Pesos er valutaen og jeg måtte gjøre meg kjent  verdien av pesos i forhold til den norske krone. 

Heldigvis for meg var de fleste retter på menyen avbildet. Så første måltid var deilig fisk med masse hvitvin. Det var ikke lenge før det var ingen ledige plasser ved bordet og det ble etter hvert en skjønn forståelse mellom oss tross språket. Flere flasker kom på bordet og til slutt måtte restauranten stenge, så turen gikk videre til en nattklubb i nærheten. Hvilken start på reisen.

Sent nattestid tumlet jeg tilbake til hotellet og liten drink på baren før jeg gikk å la meg. Ikke mange ord med personalet ble utvekslet, men smilet lå på lur oss i mellom.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE