Dagen derpå 5/8-1999

Planlegging

Ut av det jeg observerte hadde festen hatt en festlig avsluttning, selvom min hukommelse hadde sviktet. Fra baderommet kom en dame som tok luften ut av meg og fortalte at jeg hadde spurt henne om hun kunne gi meg en rundtur og gi meg hjelp med å kjøpe bussbiletter til reisen videre. Frokosten ble servert på rommet. Hun hadde allerede bestillt. I ro og mak ble den fordøyet og etter kaffe og røyk, vandret vi ut av hotellet.

Den beste måte å se ting på, er å spasere. Vi gikk til *main square* gjennom sidegater. Å se fattigdom på nært hold , ble en vekker for meg.  Omsider kom vi til *Compania-Morande. En buss-stasjon hvor de fleste busser gikk nordover. Med *Lonely Planet* og dame og kaffe og røyk ble reiseruten fastlagt.  Restauranten vi satt på var i distriktet hvor det var mange banker og  foretninger. Jeg observerte at det var klærne  som skilte den sosiale status. Bankansatte og og kontoransatte var kledd i mørke dresser og hvite skjorter, slips og blankpussede sko, jo høyere status, jo bedre kvalitet. Min guide Ana sa at det slik var det bare.

Jeg dro til tilbake til hotellet og sa adjø til min guide og betalte. Jeg hadde bestemt meg for nattbussen nordover.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE