Triste saker

Det har vært mange triste hendelser i de siste tre uker. Kongens død var den største og det er landesorg. Kongen var godt likt og repektert av alle. Fremdeles reiser folk til Bangkok for å si farvell. Alle i offentlige stillinger bærer svart. Thaikanale på fjernsynet viser filmer om hans liv. Han reiste mye ikring i landet og hjalp folket til et bedre liv. Han var en vsionær og prøvde hele tiden å dele sin kunskap om viktigheten å ta vare på jorden. Han var overallt og stod ofte i bresjen med å bygge dammer, slik at en fikk kontroll over elvene som renner fra nord til syd. Han snakket med bønder hvordan de kunne bedre sine vilkår. Han brukte flittig sitt kamera. Han var en folkekjær konge.

Ellers har tiden gått fort siden jeg kom fra Udon Thani. Det var deilig å ha sertifikatet igjen. Nå har jeg det for fem år og det blir vel den siste gang jeg fornyer. Jeg håper at Patch vil få sertifikat snart, så hun kan kjøre lovlig.

Regntiden  er slutt og risen ligger på tørk. Patch skal igang idag med å kutte den med sigd, den gode gamle måten. Hun skulle egentlig ha vært ferdig med det, men en tragisk ulykke i familien satte hinder for det. Hennes onkel ble påkjørt og drept en tidlig morgen. En jentunge på lånt motorsykke skulle hjem. Kjørte på onkelen til Patch, en mann på 85. Onkelen ble drept og jenta ble hardt skadet og ligger i koma på Surin sykehus. Hun brukte ikke hjelm. Det hele er tragisk, jenta er foreldreløs og bor hos noen slektninger. 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
02.09 | 22:36

Stå på Øyvind......håper huset blir flott når dere blir ferdig.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE