En måned med mange overaskelser

En meget trist hendelse her i thailand, var kongens bortgang. Han har hele sitt liv vært en person som alle har sett opp til. Han har vært flink med å løse konflikter. Det har vært uroligheter og kongen har alltid greid å bringe partene sammen. Han har også vært meget aktiv å bygge vannreservoir, veier og hjelpe de fattige. Han var en bautestein. 

Jeg har også fornyet bilsertifikatet og motorsykkelsertifikatet. Jeg og en canadisk venn med familien reiste til Udon Thani, en by på ca. 5 millioner mennesker. Like ved grensen til Laos. Minn venn kjørte for han hadde gyldig sertifikat. Vi fant en resort ikke langt fra hvor jeg skulle ta prøvene. Vi gjorde en helaften dagen før. Herlig middag  med god vin. 

Det var også et svømmebasseng på  resorten og vi dro nytte av den til langt på natt. Neste dag var vi opptatt med å fornye sertifikatetene, og allt gikk bra, heldigvis.  En  natt mer på resorten og hadde tidlig start på tilbaketuren. Kjøreturen gikk fort og behagelig. Leo besørget kjøringen og jeg var sidemann. Kom hjem tidlig på ettermiddagen og vi skilte lag. 

Neste dag skulle vi treffes på Ryan og der ble vi invitert på fest til en av bardamene. Gary ,resorteieren skulle ta seg av arrangementet og da visste vi at det var vært turen. Ja, festen var alletiders med musikk og god grillet mat. Det var mange gjester, utlendinger gift med thaier og  damene vet å få fart på selskapet. Selv Patch hadde danseskoene på og det ble en kveld som jeg vil minnes lenge.

Etter hvile noen netter ringte en venn til meg og sa at representanter fot sjømannskirken i Pattaya ville komme på besøk . Vi kunne møtes på en kaffe i Prasat og ha en prat. Det ble en lang hyggelig ettermiddag og masse opplysninger som kan være nyttig. De hadde også makrell i tomatsaus og lever postei, og jeg kjøpte begge deler. Vel nok en vellykket dag.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE