Slaktebenken igjen

Hadde akkurat kommet hjem fra besøk hos noen venner. Vi hadde kost oss god, men sterk thaimat og noe rødvin. Vel hjemme i huset fikk jeg stikkende smerter i høyre mageregion, og jeg fikk med engang mistanke om at det var blindtarmbetennelse. Jeg ba Patch ringe på sykebilen, jeg våget ikke å sette meg bak rattet. Bilen kom og jeg for til sykehuset, hvor jeg kom til legen med engang. Han konstaterte hva jeg allerede visste og sa jeg måtte opereres neste dag, grunnet en slik operasjon må både mage og blære være tom.

Nå er sykehuset Prasat ikke villig å operere eldre mennesker så jeg ble kjørt til Surin. Når jeg kom der, undersøkte de om jeg var sterk nok for en slik operasjon og måtte samtidig undertegne papir at jeg var selv ansvarlig om noe skulle gå galt. Tilogmed måtte de ha fingeravtrykk av tommelen. De spurte og om jeg var istand å betale regningen. Så noen ganger er det harde bud, men forståelig. Sykehusene har tapt mye penger på utlendinger og de vil sikre seg.

Neste dag var jeg oprert under full bedøvelse. Ingen smerter under og etter operasjonen. Bare litt øm. Det har godt noen dager siden operasjonen og jeg har ikke tatt noe næring til meg, så kiloene raser nedover. Så litt posetivt er det.

 Da jeg kom hjem og kom meg i seng , for Patch til sine kyr, de skal snart kalve. Hun savner å gjøre noe, og sykehus oppholdet er ikke akkurat dt hun liker best.

Neste morgen kom mange venner på sykebesøk, kjekkt å ha venner. Igjen ble det spising og drikking, men jeg deltok ikke i matorgie. Patch vil at det skulle komme munker forat gi takkebønner at jeg var i live. Hldigvis fikk jeg avverget det.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE