Livets pust

Livets pust

Den hele og fulle mening som ligger i aktiv mestring, er evnen til å beherske livet. Det dreier seg om en intergrasjonsprosess, for vanligvis  mange av sjelens aspekter helt adskilt fra og i utakt med kroppen, og begge er de adskilte fra ånden. Sitter du stille og retter oppmerksomheten mot deg selv, vil du merke at oppfatningsevnen forstyrres av mental *støy* tilfeldige tanker, følelser, minner og nå og da fysiske fornemmelser som har, eller ikke har noe å gjøre med det som foregår i sjelen. Vanligvis er den åndelige innsikt gått tapt, eller den ignoreres. Selv i disse stillhetens øyeblikk, disse så velkomne pausene  når man har løsrevet seg fra det vanlige kaos av mentale begivenheter, er de fleste av oss ikke klare over at vi er i kontakt med vårt egentlige selv.

 Å Samle alle disse ingredienser til en eneste enhet, er ikke mulig verken på det mentale plan, eller det fysiske plan alene. Konsentrerer man seg om det ene, fører det automatisk til det andre ekskluderes. Enhet kan man oppnå på svært dype bevissthetsnivåer ved hjelp av meditasjon, når dualiteten mellom kropp og sjel overskrides, men meditasjon begrenser seg jo bare til den tid man avser til slikt. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE