mye arbeid for Patch

  1. En kosetur til Jomtien for å ordne papirene som skal til forå få visa. Konsulatet er behjelpelig med det som skal til. Vi hadde et vennepar med på turen. Suntei og hennes norske venn Martin. Han var førstereisgutt i Thailand, og lærte fort det å kjøre  bil her er ikke som l Norge. Han ønsket ikke å avløse meg ved rattet, selvom veiene er atskillig bedre nå enn for noen år siden. Vi ble forsinket en del grunnet veiarbeid. På den verst tenkelig plass ble veien innsnevret til to kjørebaner. Vi ble nærmest sittende fast for over en time . Steikende varmt og selv om aircondition gikk på fullt, ble vi svett og utålmodig. Men etterhvert kom vi forbi og kunne igjen skyte fart. Kom til hotellet som var forhåndbestillt. Et flott hotell  Jomtien Plaza, som ligger nær konsulatet. Servicen var så som så med, men rommene var store og rene. Bilen fikk plass i en voktet garasje, som er en stor fordel. Fire overnattinger så vi hadde god tid til å gå ut og se oss omkring. Vi inntok maten frokost og middag  ikke på hotellet, vi fant heller små intime restauranter og valget er mange.
  2. Kjøreturen hjem gikk som forventet og jeg var glad da jeg satte meg i godstolen med en drink i i i hånden.
  3.  Patch for til fjøset for å se etter kyrne før hun kom og satte seg ned med et glass vin.
  4. De siste ukene har vært meget travelt for Patch, hun har plantet og omplantet og hentet løv som gjødsel og ikke minst sett etter kuene at de får nok mat. Jeg selv har tatt det rolig som vanlig og besøkt venner og fått god massasje slik at mine stive knær og ømme muskler fungere som de skal. Ja, jeg sier nok en gang det er godt for et gammal kropp å bo i Thailand.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE