Ørneblikk av Santiago

Siste dag i Santiago

For å få et ørneblikk av Santiago var det et må å ta taubane til toppen av San Cristobal. Fra her får et rundskue av byen og i øst de snødekte Andesfjellene. Her traff jeg også en franskmann, som gav meg flere tips om reisen nordover. Han fortalte meg at han hadde flere års erfaring med å reise i syd - amerika. Vi utvekslet adresser, vi kunne holde kontakten.

Jeg kunne sikkert brukt mye mer tid i Santiago, men jeg bestemt meg å dra videre neste dag. Trasket tilbake til hotellet. Salgsbodene okkuprte allerede fortauene og  vi  var henvist til gaten. Heldigvis var trafikken moderat, men bilene snodde seg som en ål mellom boder og mennesker.

Fant hotellet og baren var mitt neste oppholdsted. Jeg hadde observert at her var liv og mange meninger. Samtaletemane var variert, allt fra politikk, kvinner og arbeidsforhold. Også religion religion. Temaer som vi utlendinger ikke deltar i, men lytter til hva som blir sagt. Chilenere hadde en stram økonomi, og mye av problemene var korrupte politikere. Kvelden ble avsluttet omkring kl. 2 om natten. En begivenhets dag, kveld og natt. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE