Mye regn

Dagene går fort i regntiden. Jeg passer bare på at jeg ikke blir for våt og holder meg mye innendørs. Patch har jo kyrne å passe på, så hun har dusj hver dag uten å gå i dusjen, men hun liker det. Men det har vært en prøvelse for meg.

Jeg blir tungpustet og arg på meg selv, jeg er ikke istand til å gå noen steder og skal jeg mos jonere blir det med å gå fort til bilen og det er det. Så blir det å kjøre til venner og bekjente i distriktet. Det kan også være en prøvelse i seg selv, når veiene er som elver. Hovedveiene er ok, men sideveier er vasshull etter vasshull og en må kjøre slalom for å unngå å kjøre seg fast i sørpa. Det går heldigvis mot slutten og allt vil bli som normalt.

Det er utrolig mange som er tungpustet på denne tiden av året og sykehuset i Prasat er flittig brukt. Jeg har kjøpt meg en pustemaskin og forsyner meg selv ved oksygen hjemme. Det er en forholdsvis dyr maskin, men det sparer meg å løpe til sykehuset.

Ellers går det bra med oss. Patch jobber og jeg later meg, men så ønsket jeg heller ikke å være bonde på heltid.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE