Rolige dager

Etter nyttårsfeiringen i landsbyen har det væt en rolig tid. Bråkmakerne r reist tilbake på jobb og landsbyen har glidd nn i de dalige rutiner, som å flytte kuer g bffler rundt omkring. Inniblant kommer de å selge sine produkter som frukt og grønnsaker. Selvom Patch har både det ene og det andre så kjøper hun varer av ren sympati.

 Jeg selv har igjen tatt meg tid til å besøke venner og kjente. En dansk venn har vært meget syk lenge, så jeg dro å besøkte han også, han hadde nå vært sengeliggende mer enn en måned og det ser ille ut. Familien gjør så godt som de kan, men han for meget sjelden besøk fra oss utlendinger og føler seg ensom der han er.

Tok meg en tur til markedet ved Kambodia -- grensen igår til stor glede for Patch, hun elsker markeder og tar lang tid om hun kjøper noe eller ikke. Jeg sitter i bilen og leser en bok og igår ble boken utlest før hun kom tilbake, nedlesset med billig skit fra Kambodia. Hun lærer aldri å se kvalitet i varene.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE