bygging på gammel tomt

Jeg har lenge slåsst med meg selv om jeg skulle bygge opp lgjen huset som ble revet ned. Det har vært kummerlige kår å leve i et rom. Soverommet har vært oppholdsrom , arbeidsrom og spiserom og veldig trangt og liten plassfor kos. Når det kommer besøk har vi alltid sittet ute foran huset med lite beskyttelse for sol og varme og uteplassen har også vært lite organisert. Det som ikke vi fikk plass til inne i huset ble plassert under takskjegget og mindre plass ble de for oss.  
jeg  ble mer og mer frustrert over hennes mas også om ingen plass for noe ting, jeg hadde forklart henne at hun selv hadde brakt seg selv opp i den situasjonen vi var i og som kmeh hadde hun en forklarig på det hele. Forklaringen er helt syk etter min oppfatnind, men mot tro og kultur kjemper en forgjeves har jeg nå forstått. Å bygge et lite hus på gamle tomten ble løsningen , så jeg for fred for maset og åndenene får en stille plass, og Patch for igjen fred i huset og plass til tingene sine.  Det har vært en lang prosess for meg, men nå håper jeg at jeg er ferdig med bygging for en lang tid fremover.  Ellers er allt som vanlig her på denne tiden på året. Det er fryktelig varmt og både dyr og mennesker søker skygge om dagen.

 

                                                                                                   

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE