historien gjentar seg

Det har gått over en uke siden jeg sist skrev om byggingen av det nye huset på gammel tomt. Jeg har bevisst holdt meg langt ifra byggeplassen, det vekket for mange minner fra fordums tid. På det stedet jeg bygger, hadde jeg allerede et hus som var opp til dagens standard, men det var en god del overtro bundet i veggene og datteren til Patch og slektingene hennes overbeviste Patch at det var spøkelser i huset. Vi hadde i ti år levd med spøkelser og nå var det på tide å slippe de ut. Selvfølgelig benyttet de tiden jeg var på sykehuset, det var åndene som hadde brakt meg der. Patch og familien trodde at jeg ville dø der på sykehuset  og åndene ville følge min sjel videre på veien. At jeg livnet til og ble oppadgående var en overaskelse for alle i landsbyen.  Ifølge det som ble sagt var jeg et menneske som ikke bare var sterk og god, men jeg stod på god fot med de gode åndene. Vel, jeg var bitter og sint lenge og ville ikke gjøre noe mer her i Lam Phuk, men jeg er avhengig av tilsyn og stell, så jeg ble boende.

Jeg hadde jo et hus som var tiltenkt å være et soverom. Jeg flyttet inn der, og med allt og rommet ble omgjort til soverom, oppholdsrom og spiserom. En kummerlig tilværelse i det lange løp. Tilslutt var jeg så lei av å bo der og høre på maset til Patch at jeg lovet i et svakt øyeblikk å bygge på den gamle hustomten. Vi trenger jo litt tid for oss selv om vi bor hjemme også.

I mer enn tre uker har det vært byggarbeidere og det har vært mye bråk her. Patch har pendlet mellom rismarken og byggeplassen, jeg selv har bare en oppgave og det er å hente penger for byggmaterial og arbeidspenger og resten av dagen har jeg for meg selv. Jeg har kjørt omkring å møte venner og kjente.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE