atter etbesøk på sykehuset

Jeg hadde kost meg riktig noen dager med lånt bil. Kjørt ikring og besøkt venner. Jeg hadde også vært litt tankeløs, sigaretten ble funnet frem igjen og jeg nøt hver en av dem. Plutselig sa kroppen nok er nok og jeg ble helt slått ut, jeg var akkurat kommet hjem i hagen og det svartnet. Jeg våknet en stund etterpå med store pustevankeloigheter. Patch gjorde alt klart for å dra til sykehuset til kontroll. etter kort stund slapp jeg til legen så mente at jeg måtte være over natten. Denne gangen var det ingen ptrotester fra mln side, jeg kunne så vidt puste og jeg hadde en puls på 32 og veldig ujevne hjerteslag. Fikk medisin og ble lagt inn på fellessalen . Billigste alternativ, jeg betaler selv sykehuset og medisiner. Nav har enda ikke behandlet klagen jeg sendte for noen år siden, og siden jeg er ikke anbefalt å reise med fly over lang tid, må jeg bare vente på tur. Jeg er nordmann som ikke har flyktningsstatus.   Den fjerde juni ble jeg lagt inn og ble utskrevet den syvene. Jeg er godt kjent fellessal nr.6 jeg har vært det før mange ganger.
Menyen er den samme, rissuppe med noe rart i til frokost, ris med svinekjøtt og litt grønnsaker, omkring 20 gram med svinekjøtt og en skje med grønnsaker. Noe søtsaker laget av ris og kokosmelk. Kveldsmat det samme opplegget. Det er gratis og det er også smakfullt servert.  Vi må selv eller familien hente maten og selv rydde opp. Vi slipper oppvasken, heldigvis.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE