fremdeles i Lam Phuk

Det har vært en uke med to begravelser og det som følger med. Den ene var onkel til Patch og den andre var en person med få venner og ingen penger. Onkelen var en person som hadde gjort det bra i livet, han hadde besørget utdannelse for barna. Følgende måtte barna gi faren en god reise videre på veien og følgende ble han lagt i en isboks i mange dager hjemme, og alle som ville han en god reise kom og spiste og drakk og gav små pengedonasjoner. Patch som de fleste ganger toppet listen. Men  jeg ble fortalt at pengegavene ble skevet ned i bok, og skikken er at når jeg dør eller Patch skal det bli gitt penger tilbake. Han  ble kremert  i går og hele landsbyen fulgte mannen til kremaroriet. Idag ble urnen brakt hjem og så skal det skytes og imorgen blir den brakt til tempelet. Patch og andre vil følge med. Den andre mannen ble kremeringen gjort to dager etter dødsfallet. Så dere skjønner det er store klasseforskjeller selv her ute på landet.

Ellers har det vært lite andre aktiviteter, mindre stell av kyrne og oksene. Jeg selv har vært aktiv med å få orden på bilen. Jeg måtte snakke med hovedkontoret for Ford om det var så vanskelig å skaffe reservedler i Thailand, og de svarte at det skulle ikke ta mer seks dager. Jeg måtte gi full rapport om garasjen og forsikringsselskapet. Det er nå gjort og jeg ser frem til resultatet.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE