overleve sonkranen

Det har vært en del  sermonier og festiviter den siste måned. Først var det Songkranen, en vannfestival, vanligvis fra 13. til 15. april. Songkran er en feiring av månen. Det er de eldre og monkene som mottar respekt fra am den yngre generasjonen. En mengde vann er blir kastet på hverandre for morroskyld og alle har en mulighet å bli kvitt stress og frustrasjon. 

Mai måned begnner med den internasjonale arbeids dagen som er fridag .Den femte mai er kroningsdagen for kongen, en annen fridag. Så har en 'Bun Bang Fai' hvor en skyter en eller flere raketter opp i luften for å bringe regn til rismarkene. Hele spekteret av overtro blir blottlagt i mai måneden.denne måneden finnes det gode og dårlige dager for allt en gjør og  for å ha fred i huset bør man kaste et blikk på den buddhistiske kalender. Jeg har mer eller mindre klart og sno meg unna uten strid.  Jeg lar Patch ta seg av det meste.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE