havferdig, men slutt for denne gang

Byggeslutt

Det har vært arbeider på byggeplassen/hagen  lenge, men igår sa jeg at det måtte bli en slutt. Jeg var lut lei av støv  og bråk dag ut og dag inn, jeg måtte ha en pause. Det er kjekkt i Thailand, de fleste arbeidere er dagsarbeidere og de er glad i lange pauser når de har penger nok for å drikke og feste. Jeg betalte det jeg var skyldig og sa jeg ville ta kontakt når jeg trengte de når jeg ønsket å ferdiggjøre huset. Patch var ikke særlig glad, men hun fant det rimelig da jeg nevnte at all støvet rundt og i huset bedret ikke helsen min. Hun har mer en nok til å vaske og rydde arbeidsplassen, og det holder hun på med nå.

  Jeg bare sitter å nyter livet med et glass vin og lar hun servere meg. Det gode med Patch at hun er bare sint et øyeblikk og etterpå er hun den gode, snille kone som gjør allt for å holde meg  lykkelig. Det eneste hun blir skuffet over er når jeg tar meg en røyk, og det gjør jeg når jeg virkelig vil slappe av og kose meg, desverre.

Ellers har uken gått for min del med å kjøre rundt omkring og utforske steder omkring Prasat og Surin og tatt en tur på Ryan Resort å treffe venner. Det er mitt stamsted og her treffes mange  fastboende utlendinger og vi kan snakke om våre erfaringer om å bo i Thailand. 

Slikser du ut idag

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
02.09 | 22:36

Stå på Øyvind......håper huset blir flott når dere blir ferdig.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE