overleve Sonkranen

Vi og jeg

 

Det har vært en rolig Sonkran for oss. Vannmangel har vært en naturlig demper på den vanvittige sløsing med vann. I vårt distrikt Surin og Prasat har tørken tatt sin toll, jorden  er så tørr og hard at det er vanskelig gjøre noe med den. Store områder er helt brunsvidt og kommer det ikke nok vann i år blir hele området ikke dyrkbar. I alle mine år her i Thailand, har jeg aldri sett så lite vann i vannresoirene.  Broren Vi har vært hjemme og besøkt moren og søsken.  Heldigvis er han og Patch gode venner så de to har vært på rismarker og i fjøset sammen. Han er kreativ og lydhør og bringer ofte en positivitet inn i familien. Han kjører trailer i mellom Thailand og Burma, og har god fast månedslønn. Han greier å holde barna på en vel drevet skole i Bangkok. Kona er syerske og driver en liten stue der de bor. Hun reiste til sine foreldre, som bor i Kaen,  et godt stykke fra her.

I går hadde vi en ĺiten avskjed fest, som tok helt av. Det ble mye drikke og lite vett i de senere timer og jeg var glad at det var kort vei til sengen

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE