dramatisk retur fra HuaHin til Lam Phuk

Flattrykkt

Etter en meget god uke hos Siggen og Suni var det igjen tid for å komme hjem. Patch hadde gjort det hun skulle og jeg likeså. Jeg hadde også vært i bassenget i mange timer hver dag. Trene og atter trene for å få lysten igjen til å sykle og gå når jeg kom hjem.  Tidlig tirsdag morgen satte vi oss i bilen og peilet oss inn på Prasat. Jeg hadde tenkt å kjøre på to dager å slippe stresset. Å overnatte på halvveien har jeg gjort før, og det har vært deilig å kunne strekke beina.
 Turen nordover gikk bra , gjennom Bangkok uten feilskjær.  Vi nærmet oss Korat og det var på tide å finne et sted til å overnatte. For å komme på rette siden av motorveien måtte jeg gjøre en U - turn. Blinklyset på og så i speilene som jeg Gjør alltid, svingte jeg inn i den rette filen, å kjente et trykk i bilen , bilen ble skjøvet ca. 20 meter fremover før den stoppet mot kjøreretningen. Fortumlet kom jeg meg ut og fikk åpnet døren for Patch og deretter tok jeg en dyp pust og roet meg ned. Politiet kom omsider og så gjorde forsikringsvilkår og bilbergingsfolket. Etter et par timer ble vi tatt til politistasjonen. Sjåføren til bilen som rente på fikk gitt en forklaring politiet på stedet, men fikk ikke. Jeg ville ha alkoholen på oss begge, Mn et vrikke nødvendig.

Jeg måtte underskrive en masse papirer før jeg fikk sertifikatet igjen.jeg ba om en oversettelse , men det ble avslått. Politiet mente sa Patch at det var min feil, grunnet hadde ikke jeg vært i Thailand, ville jeg ikke vært utsatt for ulykken. Men heldigvis var forsikringsselskapet av en annen mening og ordnet med transport til Lem Phuk.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE