fastedag

Idag er det fastedag i Thailand og det vil si at de fleste her i landsbyen går i tempelet. De fleste butikker for forbud med å selge alkoholvarer. Så mange av oss kjøper inn på forskudd og du kan nesten være sikker på at hele dagen går med musikk og fest. Idet dette er en fridag så er mange kommet hjem for å besøke familien sin. Da denne dag fallt på en tirsdag og lørdag og søndag er vanligvis fridager, ble også mandagen fri . Thaiene har egen evne og skaffe seg fridager. Alltid en unskyldning til å feste og det er de flinke til. Selvfølgelig er mange i arbeid også, så det hele virker kaotisk til tider. Det beste for meg er å godta det hele og det er en ting de kan ikke ta ifra deg det er tankene om det hele.

Patch hun ryddet arbeidsplassen i går og gjorde det hele klart til å gå i tempelet tidlig idag. Venninen hennes kom tidlig og før jeg hadde våknet var kaffeen servert og stod på bordet. Hun har vært borte i noen timer nå og jeg laget frokost. Første gang på lenge.

Pengesluk, men fred i sinnet

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE