Nok en tur til HuaHin

Natural hill

hos Suni og siggen

Oppholdet i Lam phuk ble ikke lenge. Jeg lengtet nedover til svømmebassenget og renere luft. Patch ville også være med nedover, hun ville hjelpe datteren i butikken. Glen er heller ikke helt restaurert og trenger massasje. Så hun hadde nok å gjøre. Det er alltid greit å ha hjelp med å finne den rette veien.  Vi startet tidlig og spiste frokost på veien. Det var ikke så gale med trafikken på veien denne morgenen, så jeg kjørte fort og gale frem til omkjøringen av Korat, men der begynte  det å tette til. Farten ble redusert betraktelig og jeg begynte å tenke på overnatting. Men heldigvis ble det mindre trafikk da vi nærmet oss Rangit,  en av forstedene til Bangkok. Igjen ble det nesten fritt frem på motorveien mot Huahin.
 Vi nærmet oss HuaHin og det var fremdeles lyst at det var bare å forsette. Vi kom omkring kl.fem til Natural Hill, så jeg hadde kjørt i 9 timer.  Jeg var temmelig sliten så etter et glass vin og litt mat ble det sengen for meg.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE