Besøk hos Tai

Ferietur

Jeg hadde lenge ønsket en tur til Lars og Tai Huahin.  Så i forige uke kjørte jeg via Phimai nedover. Tenkte jeg skulle treffe Sigurd og Sunn før jeg vendte nesen sørover. Patch pakket bilen opp , hun ville være I Huahin hos datteren. 

Vi startet tidlig om morgenen mot Phimai, som skulle være første stopp. La oss inn på Moon River resort. Ringte siggen og sa vi var kommet. Siggen og Sunn var ikke hjemme, de var i Bangkok. Vi ble I Phimai noen dager og koste oss riktig med god mat og drikke. Lite kjøring og en del spasertur i byen. Det en historisk by og mye å se.  Tredje dagen var vi igjen på veien. Det er temmelig rett sydover til Huahin og det er gode veier. Det var ikke altfor mye trafikk tidlig på morgenen, og utpå ettermiddagen  var vi fremme. Vi kjørte til Tai og  Lars og der er jeg enda, men Patch har flyttet inn hos datteren.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE