En uke med venting

Patch kom tilbake fra Huahin etter en uke. Tidlig på morgenen kom hun med den lokale bussen til Lam Phuk. Med å betale en ekstra 20th. , svinger bussen innom landsbyen og bringer deg til døren eller porten. Hun var i strålende humør og hadde en masse å fortelle om hamburgere som datteren og  Glenn produserer og selger.

Jeg hadde vært i lesemodus en uke og det var deilig å ta igjen det forsømte. Patch  er ikke så glad i at jeg graver meg ned I bøker, så jeg benyttet sjansen.

Hun hadde ikke Før slått seg til ro før Gary  ringte og spurte Patch om hun kunne massere to gjester. Et ektepar og en enkemann fra Norge bodde på Ryan i noen dager, en venn av de giftet seg lokalt og de var invitert i bryllupet. Jeg kjørte Patch til Ryan og hun satte i gang med massasje nesten med engang.  Jeg ble sittende å prate med enkemannen, en ualminnelig hyggelig mann. Den ene ferdig på slakterebenken og den andre ble lagt der. Et par timer med massasje , og begge var fornøyd.

Det var et femtiårslag også på  Ryan, og vi var alle gjester og det ble en servert grillet mat med mye drinker etter eget valg. Det ble en lang kveld og kjøreturen hjem på gårdsveier som går mellom rismarker og hus.

Kom vel hjem.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE