Patch tilbake fra HuaHin

Tidlig om morgenen eller midt på natten for mange av oss, hørte jeg banking på døren og deretter navnet mitt. Øyvind det er meg kan du låse opp. Stemmen hennes lett kjennelig og jeg sprang til døren og der var smilende Patch. Jeg var meget glad for å se henne, selsom jeg hadde ikke lidt noen nød. Svigerinnen hadde tatt godt vare på meg. Hun laget mat for meg og vasket huset og serverte meg. Jeg led ikke akkurat nød selvom jeg var uten bil. Jeg hadde tatt de forsømte bøkene frem og koste meg med å lese.

Vi hadde ennå noen dager til vi fikk bilen tilbake og Patch satte i gang med å arbeide i hagen, jeg hadde forsømt den. Hun er jo en flittig maur og liker å arbeide og jeg kunne forsette med lesningen. Ja, det ble noen bøker jeg pløyet i gjennom.  Godt å ta igjen den delen av livet mitt.  Noen dager etter Patch ankomst kom beskjeden fra Surin at jeg kunne hente bilen, og det var med glede jeg dro til Surin. Jeg fikk hike med en god venn av meg. Han skulle hente sin kone og vi drog til garasjen, og det var en glede å få bilen tilbake. Jeg er blitt veldig avhengig av den, for selvom det er buss fra landsbyen til tettstedet Prasat, er det ganske tilfeldige avgangstider.

Jeg hadde bruk for bilen, det var mange saker jeg skulle gjøre og deriblant å ordne visa. Myndighetene har skjerpet visa fornyelse bestemmelsene, og blant annet må konen være tilstede. Hun må gå god for at du har fast adresse. Alt var i orden  og tilbaketuren ble gjort via Prasat for å gjøre innkjøp. Patch elsker markeder, og mens hun handler sitter jeg på kaffe og drikker kaffe med andre utlendinger.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE