mislykket tur til Huahin for min del

. Vi hadde lenge snakket om en tur til Huahin.  Patch ønsket å treffe barna mens jeg var mer opptatt til å se Lars og Sigurd. En hel uke hadde vi forbedret oss for denne turen. Patch måtte finne som hun kunne stole på til å ta vare på kyrne og dessuten hunden måtte ha mat. Det er ikke alltid så lett å finne de rette menneskene til  den jobben, men til slutt var alt klappet og klart. Vi skulle kjøre tidlig fredag  den femte februar. Bilen hadde nettopp vært til service og var vasket. Fredagsmorgen drog vi optimistisk avgårde, jeg hadde allerede bestilt et hotell. Vi ønsket ikke å kjøre heleveien i et strekk. Etter knapt en times kjøring merket jeg at noe var galt, det var fryktelig varmt og aircondition var ut av funksjon. Heldigvis var det en Ford forhandler i nærheten, så jeg pellet meg inn der. Vanligvis er det også et bilverksted på samme plassen. Jeg fikk bekreftet mine antagelser og jeg spurte om de kunne gjøre noe med det. Det kunne de men de hadde ikke reservedeler, det ville ta minst fem dager til å skaffe de. Jeg spurte om de kunne ringe til Ford Surin å spørre om de hadde delene. Etter mye frem og tilbake gjorde han det og returnerte til oss og sa de hadde det som trengs. Her var det bare en ting å gjøre returnere til Surin via Prasat i håp om  at de kunne reparere bilen. Vi kom til verkstedet i Surin optimistisk, men dessverre så hadde de feilinformert, de hadde ikke delen som ønsket. De kunne bestille den, og om fem dager ville den komme. Jeg hadde ikke noe annet enn å akseptere, kjørte hjem og forlot Patch på buss-stasjonen. Hun ønsket turen til Huahin og det var ok.

Jeg kjørte hjem og belaget meg på å være alene noen dager. På mandag brakte jeg bilen til Surin og jeg håper den er ferdig til avhenting i morgen.

 

 


 

.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE