Vann og pumper og vanskeligheter

Patch kom tilbake fra begravelsen den 3. januar. Hun hadde reist med datteren til HuaHin etter kremeringen, sikkert en nødvendig ferie fra meg og mine problemer. I allefall kom hun til Lem Phuk i strålende humør og med nyheter fra HuaHin. Glen samboeren til datteren hadde en ulykke med motorsykkelen og han trengte massasje og hadde spurt etter Patch om hun kunne gi massasje. Den alltid tjenestevillige Patch sa seg villig og reiste til HuaHin. Hun ønsket sikkert å glemme Lem Phuk for en stund.

Hun satte igang med gardsarbeidet så snart hun kunne og var i godt humør til pumpen slo seg vrang, og da begynte maset igjen. Hun ville kjøpe ny pumpe og jeg ville reparere den gamle. Jeg demonterte pumpen med masse innsigelser og brakte pumpen reparasjon. Heldigvis var kostnadene for reparasjonen liten og den fungerer. 

Ellers hadde vi i landsbyen en stor fest. Den varte i fire døgn med mat og drikke og musikk. Det ble lite søvn for festen gikk over dag og natt. Patch deltok en natt . Jeg orket ikke og ble hjemme.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE