Romjulen

Romjulen var veldig hektisk for  Patch. Jeg har tatt det rolig med noen besøk hos venner. Patch eks svigermor døde og barna

Jeg ønsker alle ba moren å komme i begravelsen, jeg selv ville ikke reise og hun dro alene. Det er  vanskelig å forstå for meg hva som gjorde at Patch ville være tilstede der, hun har aldri hatt mye godt å si om henne. Noi og Jack insisterte at hun måtte dra, og siden det var deres bestemor hadde jeg ingen motsigelser. 

I det jeg er ingen bonde, måtte hun ordne med hjelp for å ta vare på kyrne og grisen. Det var vanskelig grunnet at det er på denne tiden slektninger å venner kommer på besøk, for å feire jul og nyttår er thaiene svært flinke. De fester hver dag med høy musikk og dans på tunet.

Kremeringen skal foregå nyttårsaften, så jeg blir alene hjemme. Det kan være bra og sitte å nyte røyk og et glass vin og slippe allt bråket med å gå i selskap, hvor det serveres thaimat. Jeg er ikke overbegeistret å spise på gulvet sammen med halvfulle mennesker og høy kmeh musikk.

Jeg ønsker alle mine lesere riktig godt nyttår .

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE