Tur til Jomtien

Ordne papirer til *visarun*

Den årlige turen til Jomtien , det norske konsulatet holder til. Jeg kjører hver gang og det går lettere hver tur. 

Etter at det var ordnet med at noen tar seg av kyrne og grisen, bestemte vi oss å reise tidlig om morgenen søndag. Det er alltid mindre trafikk på veiene og transporten med sukkerør til fabrikken Prasat området kommer senere på dagen. Jeg liker ikke noe særlig å møte overbelastete trailere på veien. De er størst og tyngst og i følge dette har de en lei tendens til å ikke ta hensyn. Så det ble en tidlig start. Heldigvis er Patch enig, slik at hun ordne allt kvelden i forveien.

Fylte både bilen med bensin og magen med frokost og hentet penger i banken. Vi har funnet en snarvei sydover til Jomtien, omkring fire timer med behagelig fart. Veien var ikke så trafikkert, men på enkelte strekninger var det store veiarbeid på gang. Desverre hoper deg seg opp mange biler etterhvert og det ble køkjøring de to siste timene.

Vi kom uansett tidlig til Pattaya og Jomtien og selvom jeg hadde visse vanskeligheter å finne det bestillte hotellet, var vi fornøyd med turen i sin helhet.

Etter et godt måltid mat, gikk vi på hotellet der Patch gav meg en riktig god massasje og deretter til sengs. Tidlig neste morgen var jeg på konsulatet og leverte inn de nødvendige papirer, so skal oversettes. Det tar en dag å få de tilbake,idet konsulatet må gjøre en tur til ambassaden.

Idag tirsdag hentet jeg papirene og betaĺte det nødvendige gebyret. 

Patch er nå med en vennine på shopping. Jeg har absolutt ingen glede av å gå, så jeg sitter på rommet alene og koser meg.

Imorgen er tilbaketuren og jeg håper det går like greidt som nedover turen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE