Rolige dager

Det har vært mye aktivitet den siste uke i distriktet. Risinnhøstningen er den mest travle tiden på året og hele dagen fra morgen til langt ut på kvelden hører en treskemaskiner. Det ofte en køordning, ikke alle har treskemaskin. Patch har skåret risen på gammeldagsvis, hun har hatt hjelp og heldigvis for det.

Hver kveld etter skjæringen har hun vært meget trett og har vondt i alle ledd, men jenta vil gjøre det på denne måten og jeg må bare akseptere det. Mindre går til spille og så får hun halm til kyrne og ikke minst så får den lokale foretningen mer omsettning på Lakao og øl. Etter hver økt blir det servert øl og brennevin. Ja,slik arter det seg ofte på landsbygda her i nordøst på denne tiden av året.

Heldigvis er risen til  Patch kommet i hus og det blir mer tid for henne til å reise vekk en stund. Idet Sigurd har kommet blir den første tur til Phimai, og det blir snart. Jeg selv er lei av å sitte hjemme eller hos Gary. Jeg har jo besøkt Ryan resort ofte og helsemessig er det ikke  akkurat det riktige. Jeg har en tendens å ta et glass for mye og røyke som i gamle dager. Vakthunden er ikke der.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE