Utskrevet fra Prasat sykehus

I år om i fjor har sykehuset vært mitt andre hjem. Maten har ikke fallt i smak på sykehuset, men stellet har vært enestående. Dette å være syk langt fra trygge  og kjente omgivelser som Norge er ikke alltid så enkelt. Den største vavskeligheten er vel språket, spesiellt når kmeh eller thai er morsspråket og engelsk-kunnskapen er så som så.

Misforståelser skjer daglig blant oss og det blir anstrengt forhold noen ganger. Vi fra den siviliserte verden synes å være mindre flink å takle misforståelser og kan av og til gi uttrykk for fustrasjon. Men med kmehene sin empati og tålmodighet, takler de oss bedre enn vi takler våre egne følelser. 

Jeg selv har vært heldig med å ha Patch med min side. Dag og natt har hun stått på uten å ta hensyn til  sine egne smerter. Er jeg sint og frustrert går hun ut, kommer tilbake like blid som alltid. Hun har veldig lett får å få kontakt med andre og da glemmer hun sin egen frustrasjon.

Jeg håper nå at det blir mindre tid på sykehuset og mer uti hagen. Regntiden er forbi og nå tørkes det ris. De fleste sideveier er risen på tørk og den vendes og snues slik at fuktigheten forsvinner, risen er levebrødet og plage.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE