Vannkrise

Lam Puks vannresevoir er tom.

. Vi  var begge optimistisk når det gjaldt å fylle opp resevoiret. Landsbyhøvdingen hadde lovet at det lot seg gjøre ved å hente vann fra et annet resevoir i nærheten. Riktignok ligger det på militært område og disponeres av hæren, men kan taes i bruk når det oppstår krise i omliggende områder og vannkrise var allerede der. Først var det sagt et par dager ville det gå, men i slutten av uken skulle vannet være der. Det har gått over en uke og fremdeles venter vi.

Patch satte igang med nye vannprosjekter før hun fortalte meg noe. som helst. Da jeg kom tilbake fot kontroll på sykehuset hadde hun allerede tre menn i arbeid med et nytt vannprosjekt. De skulle gjøre rørene rein også filtrene og følgende trakk de opp rørene fra brønnhullet og skadet de med å lage hull, bunnfilteret ødelagte de også. Dette er så typisk for Patch, jeg ba henne vente til jeg kom tilbake fra kontroll og jeg ville skaffe en kvalifesert rørlegger til jobben. Vi måtte kanskje vente noen dager men da ville vi få en som gjorde jobben. Patch mann betalte jeg og ble kvitt han for godt og nå er vi uten borrevann også. Regnvannet vi har samlet i en stor tank er også tomt, så nå er det å kjøpe vann fra tankbilen.

Jeg har endelig fått tak i mannen so sier han er faglært, han og jeg skal kjøpe en ny pumpe som han anbefaler og nye pvs rør. Han skulle komme tidlig idag, men jeg venter fremdeles. Jeg er helt prisgitt til han og kan bare vente til han infinner seg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE