oppholdet i Mugdahan

Mugdahan

Jeg hadde funnet et meget bra hotel gjennom Trip advisor. Navnet Ploy palace hotel og beliggenheten var lett å finne. Sykehuset var rett over gaten og Indochina markedet  var 10 minutter spasertur, Indochina markedet ligger ved Mekong river, så her er det mulig å tilfredstille begge partet. Patch går på markedet og jeg nyter utsikten og aktiviteten på elven.

Mukdahan ligger direkte på motsatt side av Lao byen  Savannakhet. Byen  i seg selv er kjedelig, bortsett fra Indochinamarkedet og noen gode fiskerestauranter.  Phu Pha Theep National Park som er kjent som Mugdahan National Park er en kort kjøretur fra byen, og er vel verdt et besøk. Kanskje mest kjent for sopplignende steinformasjoner. 

 Vi besøkte denne gangen utsikttårnet No Kaeo Mugdahan. Fra her for du en veldig god utsikt over provinsen Mukdahan. Tårnet huser også  en utstilling av en typisk Isan landsby liv . 

Vi ble der tre netter og begge fikk tilfredstille våre interesser. 

Kjøreturen hjem gikk helt fint, men fremdeles var det ikke noe vann og vi må leve med rasjonering en tid fremover. Strømmen er kommet tilbake og PC virker. Hva kan jeg ønsker mer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE