feriedager i Mugdahan

Aprildager

Dagene i april har gått svint. Begynnelsen  av april var vi hjemme i Lem Puk, med få kjøperunder på markedet ved grensen til Kambodia. Patcheree liker seg veldig godt der og jeg kan klarer meg vel med å sitte i en restaurant og drikke kaffe noen timer. Patch maser omkring og kommer alltid tilbake med noe hun ikke har bruk for, men sløsingen er blitt mindre med årene.  Etter hun er ferdig med å se seg omkring finner hun tilbake til meg og vi går å spiser  lunsj på vårt vanlige sted. Her er det god fisk,hentet fra innsjøen hver dag, og kokka er flink med fiskemat.

Etter Sonkranen hadde vi bestemt oss å dra på tur til Mugdahan.  Det måtte bli etter Sonkranen, for under sonkranen er det mye galskap på veiene. Thaiene er ikke alltid så flink å holdre seg vekk fra brennevinet i sonkrandagene og kort tid etter. Fyllekjøring forekommer mer ofte enn hjemme og selvom politiet prøver å stoppe mange for kontroll, er det mange som kommer unna, og ulykker skjer mer de dager enn ellers om året. sovne med rattet er en annen årsak. Som sagt ble turen til Mugdahan gjort etter sonkrandagene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE