en tur med venner

Kun Ta kao

Igår hadde vi en fin dag med våre venner Andy og Not. Ekteparet har vi nå kjent i 14 år og vi har hatt mer eller mindre daglig kontakt. Andy er mannen som var i USA langt over ti år før han flyttet hjem igjen, følgelig snakker han meget godt engelsk og jeg har brukt han i alle sammenhenger når Patch ikke strekker til med å oversette.

Not konen hans er oversykepleier på Surin hospital og tar seg av all medisinutleveringen på sykehuset. Hun er veldig pliktoppfyllende og tar seg sjelden fri fra jobben, så det var en av de dager hun  hadde tatt seg fri for å være sammen med oss.

Vi hadde bestemt oss for å dra å spise ved  Kun Ta Kao og deretter handle på Chon Chom markedet. Bilen min var transporten og vi satte inn og kjørte avgårde. Vi oppdaget snart at ett dekk var punktert og de andre dekkene var veldig slitt. Så først var det å gå til en garasje som kunne gjøre jobben med engang, og heldigvis fant vi en som hadde rette dekkene og folk til å skifte med engang. Under en time var jobben gjort og det var slett ikke dyrt. I Thailand er de flink med biler og jobber effektivtnår de må.

Vi var bare sultne så vi bestemte oss for Kum Ta Kao først og siden markedet. Dette passet Andy og jeg. Maten var fortreffelig også denne gangen, Kanskje litt sterk for en norsk mage, men heldigvis har thaiene en tendens til å bestille flere retter og jeg forsynte meg mye av fisken som var krydret for en norsk mage. Mye god mat og godt øl og vann for sjåføren Andy.

Etter måltidet var det Not og Patch tid. Andy kjørte til markedet, hvor vi slapp de av og vi fant en kjølig parkeringsplass. Her ble vi sittende i bilen og tok middagsluren vår og etter timer  ringte Not at det var tid for å hente dem. Som sagt som gjort og vi vendte nesen hjemover. Vi kom vel fram og dagen var gått og jeg var nesten moden for sengen. En liten titt på TV og vekk var jeg.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE