Gjøremål

Tilbake til gressplen

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fortalt Patch at hun burde bannlyse sementeringen riundt huset. Hun har aldri lyttet til meg der, hun har funnet ut at det er så lett å spyle og holde rent om man har sement, dessuten i regntiden så slipper en sige nedi jorden.

Ikke vet jeg hva det var at hun har forandret mening, kunne kanskje være den intense heten vi har hatt de siste ukene eller hun har lyttet til andre enn meg. For her omdagen kom hun selv til meg og spurte om jeg ville ha gressplen. Dette var en gave fra oven og jeg ba henne skaffe arbeidere som kunne utføre jobben med engang. Jeg var redd for at hun skiftet mening. Som sagt som gjort, tre menn med slegge og spitt, knuste sementen og brakte den bort. Ja, nå er alt klart for  å tilsåing. Her må det forbedres jorden med lauv og hønseskitt og så er det bare å sette igang.

Beskrivelse

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE