litt av hvert

hagearbeid

Hagen er fremdeles svært uorganisert bak huset og her flyter det med plastikkrør, plastikk og skrot og andre overlevninger fra det huset som ble revet ned. Patch vil gjøre det enkelt å fylle ny jord over det hele. Jeg har ikke vært enig i dette, jorden er fyllt med nok søppel om vi skal gjøre enda mer skade..

Dagene  hennes har vært en kamp mot rot og er fremdeles det, men det går forsiktig fremover og det har vært mer en tur til den offentlige søppelplass. Etterhvert som søppellet forsvinner tar hun spaden frem og planter helst kryddertrær. Det vil bli lenge før allt er som det skal. 

Hun er bare flittig, innemellom vasker hun klær mater meg og gjør det nødvendige husarbeid. Jeg selv deltar med å betale og kjører med boss og handle. 

De siste dager har vi hatt arbeidere til å montere stål faran vinduer og dører og så er også aircondition kommet på plass. Dette er viktig saker som må ferdiggjøres før sonkranen, vannfestivalen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE