Hjemme

Det har roet seg etterhvert. Kua Karma holder Patch i arbeid. Hun slår graset i hagen nesten for ofte, hun har sådd gras i halve risåkeren. Løper med vann til kua hele tiden, ja den er priviligert i forhold til andre kyr.

Det hadde seg slik at det ble gitt 20 kyr til landsbyen under visse betingelser. Ta vare på kua til den kalver og kalven tilhører bonden. En smart deal , kua blir deretter slaktet og solgt og bondens lønn er en kalv.

Ellers går det bra, og vi er kommet inn i en god rutine. Jeg har den friheten jeg ønsker og  Patch har kua å stelle. Jeg kjører omkring i distriktet og ser at det er vannmangel overalt. Det blir et magert år for bøndene.

Ellers i landsbyen  har det vært et par begravelser og ingen brylluper.  En god hjelpesmann for Patch fallt ned fra annen etasje i fylla for et par uker siden. Han har fremdeles ikke våknet fra komaet, og landsbyen forbereder hans bortgang på sin måte. 

Sykkelen min har brutt sammen og med den unskyldningen er jeg blitt litt lat, desverre.

Ha en forsatt god sommer alle sammen.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE