Patch er begynt med kjøreopplæring

Bilkjøring

Jeg har lenge ønsket Patch bak rattet. Hun har alltid vært en flink "backseet  driver", og det var på tide at hun for forsøke seg bak rattet. Jeg fant en kjøreskole Surin og meldte henne på og igår var de to første timene unnagjort. Noe har læreren fortalt henne, for på tilbaketuren til Prasat var det ingen kritikk av min kjøring, hun pratet bare om sin erfaring. En herlig tilbaketur, jeg gjorde allt riktig.

Dagen i forveien ble jeg stoppet av politiet for "speeding" og betalte mine 200bht, fikk kvitering. Jeg hadde nok mistet setifikatet i Norge, 150kilometer i timen er for mye, så det er kanskje jeg som skulle tatt kjøretimer.

Ellers er allt kommet inn i sin vante gang. Patch er i åkeren og plukker ugress og flytter "Karma" kua omkring til beiteplasser. Hun arbeider mye Patch, men det kommer svært lite ut av det. Derfor kjøretimer, slik at hun gjør noe fornuftig og få tankene vekk fra kuer og griser.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

inge | Svar 02.08.2015 01:34

Hei, hyggelig å lese om dagliglivet i Thailand :)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE