Forside

Lade batterine

Tur til Mugdahan!

 

Mugdahan ligger i nordøst provinsen tett ved elven Mekong og grenser til Laos. Grensen til Laos er midt  i elven og Laos blir bare et steinkast fra Thailand. Her har du alt, et indokinamarked som du får kjøpt allt mellom himmel og jord og desuten er det flere gatekjøkken som servere utmerket mat med både thai og laos smak. Jeg har vært her mange ganger og har aldri vært skuffet.

Dette med å kjøre alene på tur i Thailand har jeg ikke gjort før, så jeg var veldig spent på om jeg ville finne frem. Jeg kan ikke språket så å spørre om veien blir med tegn. Mange thaier kan ikke det engelske alfabet, så det kan jo by på vanskeligheter når du er ute på landet.

Vel, jeg har en GPS og så lenge den får signaler fra satelitten er det  ingen vanskeligheter, men det er ikke fulgt utbygget her i nordøst så noen ganger er du i vanskeligheter, store vanskeligheter. Det gikk bra lenge, men så satte monsunregnet  inn og før regnet var det torden og lynvær. Signalene slo seg vrang og jeg måtte stole på innstiktet . Heldigvis har jeg alltid kompass i bilen, så retningen hadde jeg under kontroll. Veiene blir nesten ufremkommelig enkelte steder og jeg begynte å lete etter overnattsteder.  Sikten var dårlig og veiene likeså , men heldigvis fant jeg en restaurant som var åpen, og jeg greidde på et vis å forklare at jeg ønsket et overnattsted og etter all lykke og hell så visste han om et sted. Han kjørte foran og jeg fulgte han. Resorten var stor og alikevel var det bare et rom ledig. Jeg var så glad at jeg ville akseptere hva som helst til å overnatte. Men rommet var rent og pent etter forholdene, og veldig billig etter mitt skjønn .

Gikk rett i seng etter medisinen var tatt og sov som stein til neste morgen.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE