tiden frem til kontroll

Ikke smerter

Etter noen liggedøgn på sykehuset, dro vi hjem til Ban Lam Phuk. Jeg var så si 100 prosent restituert og følte meg istand ti å kjøre bilen selv. Patch pakket sysakene våre i bilen og deretter vendte vi ryggen til sykehuset. Tok en svipptur til Nobi, den tyske restauranten og butikk for å handle noen godsaker. Butikken selger tyske pølser og skinke og ost fra Østerike. Slike varer er godt å ha i frysen.

Etter en lettere lunsj vendte vi nesen hjemover. Kom vel frem.

Siden jeg kom hjem igjen har Patch for det meste tatt hånd om risen. Ellers har hun vært på markedet og solgt  selvproduserte bananachips og helsedrikker. Hun tjener mye mer på disse varer enn risen, som er mye arbeid og liten fortjeneste. Hun sier idag at neste år ingen ris for henne, hun låner bort rismarken til sin søster.

Jeg har stort sett kjørt omkring og besøkt venner. Vi nordboer er ikke så flinke som våre koner. Vi foretrekker å besøke hverandre og lever et latmannsliv .

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE