Santiago 1999
30.10.2014
Hendelsen

Livet er full av opplevelser. Jeg måtte vente mange timer  transitthallen i Lima Peru. Ble vandrende frem og tilbake med ryggsekken. Slapp den ikke av syne, jeg hadde blitt advart  om smugling og ville ikke bli et offer. Omsider var det avgang og jeg tuslet mot innsjekking.  Det tok veldig lang tid, så jeg trodde at reisebyrået i La Paz hadde gjort en feil. Deretter ble jeg tatt ut av køen og ikke visste jeg hva som var galt og spansk har aldri vært min sterke side. Jeg ble bare stående der mens de andre boardet flyet.
Jeg ble tatt til side av politiet og de spurte om jeg hadde hatt ryggsekken med meg hele tiden, hvilke jeg kunne bekrefte. Deretter måtte jeg følge politiet inn i et rom, der de gjennomsøkte ryggsekken, de fant ingenting av interesse bare sktne underbukser og skitne klær.
Deretter beordret de meg å kle meg naken og støtte meg mot veggen og holde beina fra hverandre slik de kunne lett lyse meg opp i ræven. Det var tydelig at de var ute etter drug. Kanskje ville noen få oppmerksomheten fra seg selv og tipset politiet. Jeg var kanskje en mistenksom person  med allt hår og skjegg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE