26.10 2014

Avreise

 

I gaar var vi hele dagen hos Suni og Sigurd. Tidlig om morgenen spiste jeg frokost alene, Patch ville spise Thai saa hun utsatte frokosten til vi kom til Suni.Jeg liker frokosten jeg faar paa hotellet, saa jeg lot Patch sove fremover til jeg var ferdig med frokosten. Ut paa formiddagen kjoerte vi til Suni etter en handlerunde paa morgenmarkedet.

Hele dagen ble hos Siggen, Siggen og jeg arbeidet med PCen mens Patch snakket med Suni og andre. Hun er ekspert paa "small talk" Suni hadde frivillige forpliktelser i templet og tilbrakte resten av formiddagen der. Men hun og Patch laget en sen lunsj til oss. Maten var riktig smakfull og rikelig.

Siggen fikk en to timers massasje etter midagssoevnen for aa myke opp stive ledd. Patch er flink med dette og massere gjerne broderen. Hun er vel litt lei aa knoe paa meg hele tiden.

kjoerte hjem til hotellet sent paa ettermiddagen og etter en liten svoemmetur tok vi tidlig kveld. Imorgen er vi avgaarde.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE