Phimai

besoek hos Suni og Sigurd

 

Patch hadde bestemt seg, vi maatte besoeke Siggen. Det er en fire timers kjoeretur fra Lam Phuk og det ville bli den lengste kjoeretur siden operasjonen. Jeg trodde at Patch ikke ville foreslaa en saa lang kjoeretur, hun er ikke bare redd aa kjoere bil, men hun var ogsaa redd for min helsetilstand. Men foer hun fikk ombestemt seg var kofferten pakket og bilen klar til avgang. Vi hadde bestemt oss for aa kjoere utenom hovedveien, veien er kommunenal og er mer svinget og smalere, men langt mindre trafikk.

Det vi ikke hadde tenkt paa var vannskadene paa veien. Det var hull i hull og jeg maatte naermest kjoere slalom hele turen og jeg takker hoeyere makter at det var nesten ingen trafikk.

Vi kom frem til Phimai uskadet og saa var det aa ringe Siggen for naermere instruksjon for aa finne hans landsby. Omsider kom vi frem til hvor han bor og vi fikk gratulere hsn med dagen

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE