besøk hos siggen

Korat- Phimai

Turen til Korat sykehus var grei nok. Selvom det var mye trafikk på veiene, særlig lastebiler med sukker-rør, var det mulig å holde farten oppe. Startet tidlig om morgenen før morgenrushjet og da er det ikke så traffikert med annen trafikk enn transportbiler og lite med motorsykler og småbiler.

Kom til Korat tidlig så jeg kunne finne et hotell i nærheten av sykehuset og sentrum av Korat. Var heldig og vi skrev oss inn like etter Lunsj. Det var en stor parkeringsplass , så bilen fikk stå i ro noen dager og vi kunne ta en Tut/Tut til sykehuset. Korat er en storby med en uorganisert  trafikk. Så la bilen stå og ta Tut/Tut omkring er en god løsning.

Vi dro til sykehuset så snart vi hadde etablert oss. Sigurd hadde et privat rom, slik at Sunee slapp å sove på gulvet og Siggen kunne ha større fridom til å trene seg opp.

Vi ble der i mange timer og når vi kommer sammen Siggen og jeg har vi masse å snakke om. Det er så deilig å snakke norsk, når vi begge må prate engelsk med våre respektive.

Vi var der noen dager i Korat, til Siggen ble utskrevet. Deretter kjørte vi til Phimai og Siggen og Sunee hjem. Patch og jeg ble der noen dager før vi vendte nesen hjemover.

Turen gikk fint og vi kom til Lam  Phuk tidlig om ettermiddagen. Huset var vasket og hagen stellt av Pim, så allt var som det skulle være.

Hunden var glad for å se oss igjen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
02.09 | 22:36

Stå på Øyvind......håper huset blir flott når dere blir ferdig.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE