det norske konsulat

Det nærmet seg den årlige fornyelse av årsvisaet. Etter at militæret har tatt over styringen i Thailand har det vært en del forandringer, og jeg var ikke helt sikker på om de samme reglene var gjeldene som i fjor.

Jeg dro til  visumkontoret i Kapchong og spurte. Jeg fikk vite der at ingenting var forandret og jeg kunne gjre det samme som jeg alltid hadde gjort. Reise til det norske konsulatet i Jomtien og få oversatt lønnslippen fra nav at jeg motttar pensjon fra Norge.

Vi bestemte oss å kjre neste dag til Jomtien og valgte denne gangen en annen vei en siste gangen. Det skulle ta en time mindre , men var litt utenfor alferveien. Jeg begynner å bli flink med GPS nå, så jeg la inn ruten på telefonen så Patch og jeg ville ikke ha heftige diskusjoner om valg av vei.

Lite trafikk på veien så vi suste avgårde. Vi kom tidlig om ettermidagen til Jomtien, der vi kjørte langs strandpromenaden for å finne et hotell ikke langt fra stranden og utsikt mot havet.

 Vi var heldig og fant et hotel som innfridde ønskende våre, trodde vi. Alt var bra  i begynnelsen, men det visste seg at når vi gikk til sengs våknet hele område.  Det ble lite søvn den natten og vi bestemte oss å finne et nytt sted å bo. 

Konsulatet var stengt den dagen , men jeg var meget overrasket at de åpnet døren og lot meg komme inn å si hva jeg ønsket. Konsulen tok lønnslippen og sa jeg kunne komme igjen etter to dager og da ville alt være i orden.

Lykkelig gikk fra konsulatet og fant et nytt hotell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE