forberedelser til Korat turen

På sykehusvisitt i nær fremtid

Operasjon

Siggen har hatt store smerter i kneet det siste året, men idet jeg har vært så indisponibel selv har jeg ikke skjønt alvoret før i den siste måned. Sist jeg var på besøk hos han, var kneet helt stivt og han haltet i vei ved god hjelp av Suni. Det var mye frem og tilbake om han skulle reise hjem og operere der eller å ta operasjonen i Thailand, men da han fikk høre om den gode erfaring jeg hadde hatt ble det Korat hospitalet.

Ringte han idag og han var operert og holdt på med å våkne. Det hadde godt bra, men han ble sengeliggende på sykehuset noen dager.

Jeg vil avgårde så snart som mulig til Korat og besøke han. Jeg må først avlive en gris og få den solgt og  dette skal bli gjort i morgen. Patch har skaffet en slakter som også parterer grisen. Thaiene liker å spise grisen med engang den er slaktet så hun har informert landsbyen og i morgen er det utbetaling av penger i cooperative, så det er en gunstig dag å slakte. Det hun ikke får solgt, fryser hun ned til salg til utlendinger.

Det skal bli godt å komme seg bort fra Lam Phuk nå. Luften er svært forurenset da mange produsere chakol  eller koks. Har du astma eller kols og puster inn den sure røyken hele dagen, blir en kortpustet om du vil eller ikke.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE