Moon River Resort

En utmerket ferieresort

Etter netter med lite søvn på Phimai Inn Hotel bestemte vi oss for flytte til et nytt overnattingsted og  vi var heldig. Nesten i senter av Phimai ved elven Moon  River var det en resort, nesten bortgjemt men med spørre seg frem fant vi stedet. Jeg bestillte en bungalow med to rom og delt toalett og bad. Jeg regnet med at Siggen og Sunee ville overnatte her. Det har seg slik at jeg liker lite å kjøre etter det er mørkt. Farlig om dagen men faren øker 10 ganger om  natten.

Vi alle spiste noen herlige middager ute og tuslet oss hjem til bungalowen  for å nyte utsikten . Moon river med byen Phimai i bakgrunnen. Frokosten ble servert på balkongen og det var ikke thaimat. Engelsk frokost med te eller kaffe etter valg. Etter frokosten var det en tur på markedet for damene og vi Siggen og jeg forsatte til den nærmeste kafe og så på folkelivet omkring.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.02 | 12:09

hei,håper det går bra med deg..hilsen Stig

...
07.11 | 17:55

Oj....frister lite ja. Bra du kom deg heim igjen.

...
19.12 | 08:41

God jul til deg og Patch Øivin! Vi har same "frysepinne"-fenomen! Våre gjester fraus mindre i Noreg med like mange "blå" der, som raude her i nordavind. Ull på!

...
28.03 | 22:31

Hei,er dere ferdig med huset?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE